Mijn naam is Martijn van der Geest. Ik ben yogadocent en gecertificeerd TRE® provider. Mijn doel met Ontspanning Doet Leven is om tegenwicht te bieden aan dit stressvolle bestaan en zoveel mogelijk mensen te laten voelen wat echte ontspanning is en de stress los te laten.

Yoga

In 2011 kwam ik in aanraking met yoga en sindsdien heeft het me niet meer losgelaten. In 2013 heb ik de Hatha yogaopleiding 200hrs bij Yogapoint afgerond. Verder heb ik diverse korte trainingen gedaan bij oa Max Strom en bij Pure Energy yoga (Yin yoga).
Met yoga heb ik zelf mogen ervaren wat het met je doet. Het maakt nu deel uit van mijn dagelijkse leven.

Ademhaling

In mijn yogalessen leg ik vaak de nadruk op de ademhaling. Een training bij Max Strom, de Inner Axis methode, heeft hiervoor de basis gelegd. Bewuster en dieper leren ademhalen heeft vele voordelen op zowel het fysieke als emotionele welbevinden.

TRE

In 2015 kwam TRE op mijn pad. Het heeft mijn kijk op het lichaam en hoe spanning los te laten behoorlijk veranderd. Waar bij yoga alles is ‘bedacht’ om te kunnen ontspannen, wordt bij TRE de ontspanning overgelaten aan het lichaam. Het heeft me geleerd dat het lichaam veel intelligenter is en beter weet hoe het moet ontspannen dan wij dat als mens kunnen bedenken. De opleiding tot gecertificeerd TRE provider heb ik gevolgd bij Daan Timmers (Yogalab) in Amsterdam. Daarnaast heb ik een advanced training gevolgd bij Dr. David Berceli.

Ik ben aangesloten bij TRE-Nederland.